lørdag den 2. juli 2016

#grannyhairdontcare

Jeg har haft mit hår i den samme farve og den samme frisure, siden jeg var 16: afbleget hår med lange, lyse extensions. Ud over en enkel afstikker med en sortfarvet pandehårstot (?!), har jeg aldrig haft det store behov for at eksperimentere. Jeg har kunne lide det lyse, og jeg har beholdt det. Og hvad extensions angår, har jeg altid haft dem, fordi jeg elsker langt hår, men afbleget hår er svært at gro langt, uden det knækker. Så påsat hår har været den nemmeste løsning – enten i form af clip-in's eller limede totter. Sidstnævnte kan dog virkelig ikke anbefales i længden. 

Men for nylig fik jeg lyst til noget nyt, så jeg bestilte tid til Djarling-extensions (extensions der bliver syet/flettet i håret) hos en bekendt, der netop har åbnet salon i Odense. Jeg bestilte også tid til farve, selvom jeg ikke var helt sikker på, hvad farven skulle være.
Efter en del spekulation (og *meget* tid på Pinterest), blev jeg dog fascineret af gråligt/sølvfarvet hår. Min frisør bekræftede, at det lavede hun gerne – og voíla! Jeg er blevet gråhåret. Det er en lille forandring, men den er alligevel markant. Og meget vild for en, der nærmest aldrig har gjort noget ved sit hår. 

Jeg fik det farvet i torsdags, og jeg elsker det allerede. Jeg synes virkelig, det er fint og anderledes, og så gør det noget virkelig godt for min kulør og mine øjne. Desuden knuselsker jeg også mine nye extensions, som falder så fint og virkelig føles og bevæger sig som mit eget hår. Det er helt sikkert tiden i frisørstolen og pengene værd, for det er så meget bedre end det, jeg hidtil har været vant til. 

Og så vil jeg til sidst virkelig gerne anbefale min frisør. Det er første gang, jeg har været der – men jeg er sikker på, jeg vil komme igen. De er nemlig vildt kompetente, lytter til ens ønsker og har nogle ret vilde ting på repertoiret. Og derudover er priserne faktisk også ganske rimelige. Salonen hedder Salon Capillum og ligger på Falen. Mangler du en frisør i Odense, synes jeg afgjort, du skal kigge forbi! 

3 kommentarer:

  1. Det ser mega godt ud! Og så synes jeg faktisk, at det er mere harmonisk, end det du havde før - altså det komplimenterer dig bedre. :)
    Og så ej at forglemme Khaleesi-faktoren! Det er jo straight up Targaryen :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Orv. Det var nok den fineste sammenligning nogensinde! Hvem vil ikke være Targaryen? :D

      Tak, Maja!

      Slet
  2. Åh, tak søde Tina! Jeg er også så glad for det!

    SvarSlet