mandag den 25. december 2017

Den store nattøjsdag ...

Vi har umanerligt mange juletraditioner i min familie. Små og store. Fjollede og lidt mere meningsfyldte. Og en af de vigtigste traditioner, foregår faktisk den 25. december. Eller, som vi så fint kalder dagen: den store nattøjsdag.
For så længe jeg kan huske, er vi altid blevet i nattøjet den 25. december og lavet slet ingenting. Vi tøffer rundt med sutsko og dovne øjne, spiser julemadsrester, fanger Harry Potter eller Ringenes herre i fjernsynet, samler puslespil, slukker telefonerne og forholder os slet ikke til virkeligheden. Det er en af årets bedste dage, og jeg knuselsker den.

I år tilbringer jeg i øvrigt dagen i et af mine nye Primark-køb. Er det ikke et helt genialt sæt? 

Jeg håber, I alle har haft den bedste jul! Og at I også nyder dagen i dag; hvad end den står på julefrokost, familiebesøg, arbejde eller nattøj. 4 kommentarer:

 1. Det lyder prægtigt - vi har også brugt hele morgenen med uglet hår på at drikke kaffe og glo på gaver i barndomshjemmet <3

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen det bedste! Jeg elsker næsten juledagene højere end selve juleaften! <3

   Slet
 2. Åh, der er jeg lidt misundelig. Vi holder altid julefrokost med de samme, vi også holder juleaften med, og selvom de er vældig søde, så er der altså ikke så meget nyt at tale om 12 timer efter, at man sidst har set hinanden. Nattøjsdag lyder absolut som noget for mig :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg fuldt ud! Det er lidt gentagende. Også med al den julefrokostmad, pyh!

   Slet