fredag den 10. august 2018

#Fredagsbog – uge 32

Åh, fredag. Det er altid en fornøjelse, er det ikke? For mit vedkommende er det den første rigtige fredag i år. Fordi, for første gang i år, skal jeg på arbejde på mandag. Og jeg glæder mig. Jeg glæder mig så, så, så meget.
Af den grund, og mange andre grunde, har det været en skøn fredag. Jeg har været ved frisøren og fået tryllet mine lokker sølvgrå igen. Jeg har spist morgenmad til frokost, og om lidt smutter jeg ned i byen for at impulskøbe et-eller-andet lækkert til aftensmaden. Jeg er nemlig alene hjemme, og vejret er gråligt. Måske betyder det, det endelig er tid til suppe igen. I hvert fald har jeg lige drukket den første kop varm te i, hvad der føles som, en evighed. 
Senere i aften kommer min søster på besøg til film og midnatssnak, men indtil da sidder jeg blot i sengen og læser og lytter til regnen, der rammer ruden. Bogen jeg er ved at læse er The Lost Flowers of Alice Hart af Holly Ringland. Det er en rigtig smuk debutroman om en lille pige med en traumatisk barndom, som bliver anbragt hos sin bedstemor, som er blomsteravler. Hvert kapitel har et blomsternavn, og bogen er generelt enormt sommerlig. Jeg har læst en tredjedel so far, og nyder den virkelig. Omend jeg fornemmer et lille skift fra en historie om misbrug og vold i hjemmet, til en spirituel historie om isolerede mini-samfund og blomstersprog. Men lad os nu se, hvor det fører hen, ikk'? 

Hvad læser du denne weekend? Og kan det anbefales?


3 kommentarer:

 1. Håber du får en dejlig 1. arbejdsdag på mandag ♡

  Jeg starter selv i praktik samme dag, og glæder mig også vildt!

  Jeg læser selv American Gods for tiden (har læst den henover sommeren, et kapitel her og der). Den kan ihvertfald anbefales (selvom du sikkert allerede har læst den 😉), da den er et væld af genrer, men hvor det hele alligevel hænger sammen.

  Fortsat skøn weekend,
  -F

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :') Jeg håber også, din første dag i praktik bliver helt vidunderlig.

   Og, åh, jeg elsker Neil Gaiman. Han skriver så underspillet, humoristisk og fantasifuldt. "American Gods" er faktisk ikke blandt mine favoritter af hans værker, men måske skylder jeg at give den en ekstra chance. Det er jo trods alt hans største og mest roste roman til dato.

   Klem R

   Slet
  2. Uh, nu bliver jeg nysgerrig: Hvad kan du anbefale af ham?
   Jeg har faktisk kun læst den ene, men hans bog om mytologi er også på min liste :-)

   - F

   Slet